Millainen on Peggyn pieni punainen keittiö -ruokablogi?

Peggyn pieni punainen keittiö -ruokablogi on ensinnäkin otteeltaan rento, mikä varmasti selittääkin suurelta osin sen suosiota. Tässä blogissa kokataan kotiruokaa!

Peggyn pienen punaisen keittiön kuvat ovat kauniita
Kauniit kuvat tekevät Peggyn pienestä punaisesta keittiöstä houkuttelevan ja koukuttavan. Ruokablogissa ei tulisikaan aliarvioida kuvien merkitystä ja ruokien sekä leipomusten kuvaaminen onkin aivan oma taitolajinsa. Tämän blogin kirjoittaja osaa loihtia kauniita kuvia jopa kasviksista ja kuvissa on värit kohdillaan!

Peggyn pieni punainen keittiö -blogi esittelee kirjoittajansa
Kasvottomuus ei nykyisin enää oikein toimi edes ruokablogissa. Eräs tärkeimmistä syistä Peggyn pienen punaisen keittiön menestykseen voidaankin pitää sitä, ettei sen kirjoittaja ole kasvoton, vaan hänet esitellään blogissa. Kirjoittaja kertoo nauttivansa esimerkiksi kiireettömistä aamiaisista sekä kauniista kattauksista. Hänen mielestään hauskat juhlat, joissa on jokin teema, ovat oivallisia keinoja piristää arkea. Hän kertoo myös heittävänsä välillä essunsa nurkkaan ja nauttivansa matkoilla mielellään valmiissa pöydässä. Juuri tällainen melko henkilökohtainen kirjoittajan esittely auttaa luomaan suhdetta blogin lukijaan.

Blogin reseptit ovat helppoja ja hyviä
Reseptien merkitystä ei toki voida aliarvioida puhuttaessa ruoka- tai leivontablogista. Peggyn pieni punainen keittiö onnistuu myös tässä. Blogin reseptit ovat helppoja, mutta hyviä. Lisäksi reseptien kuvituskuvat ovat upeita. Teksti sekä kuvat luovat yhdessä lyömättömän paketin, joka houkuttelee lukijat kokeilemaan blogin reseptejä.