Munakoisolasagne ponnahti suosioon ruokablogin ansiosta

Toisinaan voi käydä niin, että jokin resepti ponnahtaa suosioon ruokablogin kautta. Mielenkiintoinen tarina yhdistettynä hyvään reseptiin on usein suuren suosion salaisuus. Näin kävi esimerkiksi munakoisolasagne-reseptille.

Tarina munakoisolasagnen taustalla johdattelee lukijan kokeilemaan reseptiä
Jani Kinnusen blogissaan julkaiseman munakoisolasagnereseptin taustalta löytyy mielenkiintoinen tarina. Kirjoittaja nimittäin kertoo hurmanneensa nykyisen vaimonsa nimenomaan tällä reseptillä ja varoittaa humoristisesti, että kyseinen ruoka voi johtaa avioliittoon. Jos lukija on etsimässä vaikkapa hyvää ja helppoa treffeillä tarjottavaa ruokaa, jolla tehdä vaikutus treffikumppanii n, saattaa kirjoittajan vakuuttelu tehota erityisen hyvin. Kun reseptin takaa löytyy mielenkiintoinen tarina, lisää tämä reseptin kiinnostavuutta.

Mitä munakoisolasagneen tarvitaan?
Munakoisolasagne on muodikkaasti kasvisruokaa, koska lihaa ei tässä reseptissä käytetä lainkaan. Lasagneen tarvitaan kaksi suurta munakoisoa, jotka saisivat painaa 500 grammaa kukin. Lisäksi kauppalistaan kannattaa lisästä kaksi mozzarellapalloa, 1 basilikapuntti, täysmaitoa, lasagnelevyjä sekä parmesanjuustoa. Lisäksi kannattaa varmistaa, että kotoa löytyy suolaa, kaksi sipulia, valkosipuli, oliiviöljyä, tomaattimursaa, basilikaa tai oreganoa, pippuria sekä hunajaa tai sokeria. Sitten tarvikkeet ovatkin koossa.

Ruuan valmistaminen aloitetaan munakoisoja itkettämällä. Vaikka munakoisot pistetäänkin itkemään, ei ruuan valmistaminen ole kuitenkaan niin vaikeaa, että se vaatisi kokilta ylimääräisiä kyyneleitä. Itse asiassa tämän ruuan valmistamisessa uuni hoitaa suuren osan töistä ja ruuan kypsyessä jääkin hyvää aikaa kattaa pöytä kauniisti ja siivota keittiö.