Millaista ruokaa kannattaa tarjota treffeillä?

Tie miehen, ja miksei naisenkin, sydämeen käy tunnetusti vatsan kautta mutta mitä sitten kannattaisi tarjota tärkeillä treffeillä, jotta varmistaisi tiensä johtavan suoraan treffikumppanin sydämeen? Kerromme tässä artikkelissa muutaman kullanarvoisen vinkin.

Unohda liika yrittäminen
Pohtiessasi treffiruokaa, joka veisi treffikumppaniltasi jalat alta, kannattaa aivan ensimmäiseksi unohtaa liika yrittäminen. Yksinkertainenkin ruoka voi johtaa suoraan treffikumppanin sydämeen, kunhan se on rakkaudella tehty ja ruokaa valittaessa on huomioitu treffikumppani. Hieman kärjistetysti voidaan sanoa, että älä kokkaa pippuripihvejä vegaanille, vaikka se olisikin lempiruokaasi. Toisaalta anna ruuan kertoa persoonastasi.

Jos kokeilet tehdä ruokaa, joka ylittää ruuanlaittotaitojesi tason, saattaa lopputulos olla katastrofaalinen. Voikin olla hyvä vinkki harjoitella treffiruuan tekemistä etukäteen. Ehkäpä sinulla on jo olemassa jokin bravuuriruoka, jota olet tehnyt monta kertaa ja jota ystäväsi tai tuttavasi ovat monesti kehuneet?

Muista myös siivota jälkesi ennen treffikumppanin tuloa
Lähes yhtä tärkeää kuin ruoka on sen esille laitto. Kiinnitä siis suurta huomiota kattaukseen! Kynttilöillä ja lautasliinoilla luot helposti kauniin kattauksen, jota treffikumppanisi luultavasti arvostaa siinä missä itse ruokaakin. Kaunis kattaus osoittaa, että olet nähnyt vaivaa treffien eteen.

Muistathan huolehtia myös siivouksesta ennen treffejä; paraskaan ruoka tuskin tekee vaikutusta, jos koti, tai keittiö on kuin pommin jäljiltä. Katso siis keittiötä sillä silmällä vielä kerran ennen kuin avaat oven treffikumppanin pimputtaessa ovikelloa. Epäsiisti keittiö luo sinustakin helposti epäsiistin kuvan ja saattaa jopa pilata treffikumppanisi ruokahalun. Muista ainakin heivata haisevat roskat ulos keittiöstä ennen treffien alkua!